Forum fanów Olivii Wilde
Moderator
Was a bit of a pain for her parents while growing up and always did what she wanted.
Has admitted that she has a ‘crush’ on Angelina Jolie.
Olivia owns a classic Pontiac Thunderbird with the license plate "MRWILDE" , and Lexus RX 450 Hybrid
Cytaty
- (about Hugh Laurie) He's so talented and sexy. And he's Stuart Little's dad! I'll pass him and be desperate to say something but can't think of anything, so I just kind of mumble and walk away. It's so awkward.
-Kiedy byłam mała, moja starsza siostra wmawiała mi przez dobrych parę lat, że przybyłam z kosmosu i rodzice mnie adoptowali. I że to oczywiście sekret, i nikt o tym nie wie. Naprawdę byłam święcie przekonana, że pochodzę z innej planety! Dzięki temu umiem się postawić w sytuacji przybysza, który odwiedza obcy świat.
Moderator
Haha no widzisz Czasami warto wmawiać głupoty dziecku.
Mi też Lexus się bardziej podoba ,chociaż nie lubię hybryd. Ale jak sama Olivia stwierdziła kupiła hybrydę żeby chronić środowisko.
Zastanawia mnie tylko czy długo w nim trzyma bateria ^^
Moderator
HAha w połowie drogi go musi już pchać
Ma 171 cm wzrostu.
Wystąpiła w następujących teledyskach:
- 2006 r. - "Stolen" - Dashboard Confessional;
- 2006 r. - "So Far We Are" - French Kicks.
Ukończyła Phillips Academy w Andover (Massachusetts, USA).
Uczęszczała do szkoły aktorskiej Gaeity School of Acting w Dublinie
Podpisała kontrakt z marką Escada i w 2009 roku została twarzą nowych perfum Desire Me.
Jest córką pary producentów - Leslie i Andrew Cockburn.
Jej dziadek - James Helvick jest pisarzem.
Organizacja PETA walcząca o prawa zwierząt okrzyknęła ją najseksowniejszą wegetarianką w roku 2010.
W 2010 roku wystąpiła w reklamie perfum firmy Escada zwanych "Absolutely Me".
W ogłoszonym przez magazyn Maxim rankingu "Hot 100" za rok 2009 znalazła się na 1 miejscu.
Była brana pod uwagę do roli Lois Lane w filmie "Man of Steel". Ostatecznie angaż otrzymała Amy Adams.
Ma starszą siostrę, Chloe Cockburn.
Ubiegała się o rolę Ryan w filmie "Gravity", jednak przegrała z Sandrą Bullock.
Była rozważana do roli wiedźmy w filmie "Oz: The Great and Powerful".
Była rozważana do roli O w filmie "Savages". Ostatecznie jednak angaż otrzymała Blake Lively.
Była brana pod uwagę do zagrania głównej roli żeńskiej w filmie "Prometeusz". Ostatecznie angaż otrzymała Noomi Rapace.
Była brana pod uwagę do zagrania roli Daisy Buchanan w "The Great Gatsby". Ostatecznie wybrano Carey Mulligan.
Była rozważana do głównej roli w filmie "The Silver Linings Playbook". Ostatecznie jednak angaż otrzymała Jennifer Lawrence.
Ubiegała się o rolę Connie O'Mary w filmie "The Gangster Squad". Ostatecznie angaż otrzymała Mireille Enos.
Była brana pod uwagę do zagrania głównej roli żeńskiej w filmie "Luna".
Była brana pod uwagę do zagrania głównej roli w filmie "Under the Skin", jednak ostatecznie w postać Laury wcieliła się Scarlett Johansson.
Była brana pod uwagę do roli Lindy Lovelace w filmie "Lovelace", jednak angaż ostatecznie otrzymała Amanda Seyfried.
Moderator
Te perfumy od Escady są śliczne
a tak btw. Olivia ma też młodszego brata